Ezer ízű csirkenyárs

2024/10/09. - írta: Pnna7143

A mai nap egy igazán ínycsiklandozó és egyszerű ételt hoztam nektek. Ő a híres Ezerszínű csirkenyárs:)

Hozzávalók:

2 szép nagy csirkemell

1-1 kiskanál tarka bors

borókabogyó és koriander

1 ágacska rozmaring

3-4 gerezd fokhagyma

fél dl olaj

 

Elkészítés:

A csirkemell bőrét fejtsd le, a húst csontozd ki, majd vágd hosszában kétujjnyi csíkokra.

A fűszereket mozsárban törd durvára, add hozzá a finomra aprított rozmaringot, fokhagymát, és keverd el az olajjal.

A húsdarabokat hullámosan húzd bambuszpálcákra ( vagy hurkaálcákra) sózd meg, és a fűszeres olajba forgatva érleld legalább egy órán át.

Faszén parázs felett vagy forró serpenyőben néhány perc alatt körös-körül megsütjük. PirtÍott burgonyával és friss zöldsalátával kínáljuk.

Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorsebed.blog.hu/api/trackback/id/tr9918704580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása