A mai nap egy igazán ínycsiklandozó és egyszerű ételt hoztam nektek. Ő a híres Ezerszínű csirkenyárs:)
Hozzávalók:
2 szép nagy csirkemell
1-1 kiskanál tarka bors
borókabogyó és koriander
1 ágacska rozmaring
3-4 gerezd fokhagyma
fél dl olaj
só
Lumary Wi-Fi Smart Canless Recessed Lighting 6 inch 4 PCS, WhiteElkészítés:
A csirkemell bőrét fejtsd le, a húst csontozd ki, majd vágd hosszában kétujjnyi csíkokra.
A fűszereket mozsárban törd durvára, add hozzá a finomra aprított rozmaringot, fokhagymát, és keverd el az olajjal.
A húsdarabokat hullámosan húzd bambuszpálcákra ( vagy hurkaálcákra) sózd meg, és a fűszeres olajba forgatva érleld legalább egy órán át.
Faszén parázs felett vagy forró serpenyőben néhány perc alatt körös-körül megsütjük. PirtÍott burgonyával és friss zöldsalátával kínáljuk.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.